Doe sociaal:

MKB-Banner-home

Netwerken in Overijssel

In de sterke MKB-gedreven economie van de provincie Overijssel zijn netwerken, zowel lokaal als regionaal, erg van belang. Deze onderlinge netwerken zorgen voor een robuuste economie die snel kan inspelen op veranderingen, die kansen grijpt en bedreigingen te lijf gaat. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van deze netwerken. De meeste van deze netwerken zijn regionaal georiënteerd en bevatten ondernemers uit verschillende sectoren.

  • Zwolse kring: een netwerk van ondernemers uit Zwolle, waarbij persoonlijk contact centraal staat. Er worden jaarlijks een aantal bijeenkomsten georganiseerd, de vereniging kent ongeveer 150 leden.
  • VOC: binnen dit netwerk voor ondernemers uit Kampen staat kennisoverdracht centraal.
  • KJB: dit netwerk zet zich in voor jonge bedrijven in de regio Twente. Maandelijkse themabijeenkomsten staan centraal, gevolgd door informele borrels.
  • T4: dit erg actieve netwerk is actief in en rond Hengelo. De bijeenkomsten variëren van happy hours tot cursussen en excursies. Ook bij dit netwerk zijn ondernemers uit alle branches welkom.

Naast deze vier voorbeelden zijn er nog vele voorbeelden te vinden van netwerken die u op weg kunnen helpen, deze kunt u vinden via de website van de Kamer van Koophandel. Daarnaast is er een kantoor van de KvK gevestigd in Enschede.

online

Ondernemer
Consumenten-knop