Doe sociaal:

stukadoor Overijssel

“Op zoek naar een erkend stukadoorsbedrijf? Bij ons zit u goed!”

divider3

Stukadoor Overijssel

Wat weet u van stucwerk? Wij helpen er u hier graag mee op weg en kunnen u tevens de beste stukadoors van Overijssel aanraden. Hier geen grote prijsvechters die op het gebied van kwaliteit hun beloftes niet na kunnen komen, maar de echte stukadoor bij u uit de omgeving die puur vakwerk levert en u een uiterst klantvriendelijke service biedt. Uiteraard kunt u ook rekenen op vriendelijke prijzen.

Diverse diensten van de stukadoor

Met stucwerk kunt u de binnenmuren van uw woning in Overijssel mooi af laten werken. Het kan bijvoorbeeld een goede behandeling voor uw muren zijn om er een nieuwe interieurstijl mee te creëren. U werkt er meteen de imperfecties in uw muren mee weg. Het stucwerk kan dienen als onderlaag voor schilderwerk of behang. Er bestaan echter ook verschillende soorten stucwerk die meteen als complete afwerking van uw muren dienen, waardoor het niet meer nodig is om de muren te schilderen of te behangen.

De stukadoor is niet alleen voor binnen

De stukadoor merkt dat er tegenwoordig ook steeds meer aandacht is voor degelijk stucwerk voor de buitenmuren van woningen. Met stucwerk voor de buitenmuren kunt u van de gevels van uw woning in Overijssel ware kunstwerken maken. Er zijn allerlei mogelijkheden, waardoor het steeds gemakkelijker is om de uitstraling van uw huis volledig aan uw wensen aan te passen. Het is bovendien ook een goede manier om uw huis beter te isoleren. De isolatieplaten kunnen mooi worden afgewerkt met allerlei soorten stucwerk. De werkzaamheden en de materialen gaan u natuurlijk wel wat kosten, maar hier tegenover staat ook dat uw energiekosten beduidend omlaag gaan.

Laat u goed adviseren

U wilt uw muren gaan stucen; dat is een goede keuze. Maar welk soort stucwerk wilt u dat er aangebracht gaat worden? Dat is nog niet altijd zo’n gemakkelijke keuze, want er zijn heel wat verschillende soorten stucwerk mogelijk. Uw stukadoor kan u hierbij helpen, maar hier alvast een korte introductie:

 • Sausklaar stucwerk
  Dit soort stucwerk wordt gebruikt om muren mee glad te maken. Hierna is de muur klaar om geverfd te worden.
 • Behangklaar stucwerk
  Het verschil tussen sausklaar stucwerk en behangklaar stucwerk is dat het stucwerk minder glad hoeft te zijn. Behangklaar stucwerk is sneller aangebracht en is goedkoper.
 • Sierpleister
  Wanneer u uw muren compleet met stucwerk wilt afwerken kiest u voor een sierpleister. Een veelgebruikte sierpleister is spachtelputz. Hierin zijn kleine korreltjes verwerkt die het geheel structuur geven. Andere voorbeelden van sierpleisters zijn barokpleister, boerenpleister en schuurspachtel.
 • Spackspuiten
  Dit is met hoge druk de pleister op de muren spuiten. Het is een snelle en voordelige oplossing.

Waar vind ik de erkende stukadoor van Overijssel?

Wij kunnen ze gemakkelijk voor u vinden. Wij zijn deze website gestart in samenwerking met de lokale ondernemingen, om u gemakkelijk in contact te brengen met de kleine en middelgrote stukadoorsbedrijven in Overijssel. U kunt rekenen op de beste kwaliteit en service en de lokale stukadoor is gegarandeerd van voldoende klussen om te kunnen blijven bestaan in een tijd waarin de grote bedrijven alles lijken over te nemen.

Gratis offerte stukadoor Overijssel

Door hiernaast uw plaats te selecteren en een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, kunnen we u in contact brengen met de stukadoor in Overijssel die het meest geschikt is voor uw stukadoorsklus.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Overijssel

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
...erg tevreden over de service! Binnen 2 uur had ik de eerste offertes al binnen. – S. Grootman | Deventer
Fijn dat ik rustig thuis kon vergelijken wat welke stukadoor voor welke prijs te bieden had. – H. Keizer | Zwolle
Goed initiatief om de kleine ondernemers te helpen. Nooit geweten dat er zoveel stukadoors bij mij in de regio actief waren. – G.J. Meijer | Raalte

rating starsMomenteel hebben wij 69 beoordelingen ontvangen:

divider3